Projects

Catalonia’s General Hospital

This project represents a new conceptualisation and materialisation for socio-sanitary spaces, combining architecture, design, teaching and communication to ensure a positive experience for users. The new waiting room in the Paediatric Emergency Department transforms the experience of waiting in a rather uncomfortable transit area to enjoying a visit in a room designed with your safety, comfort and quality in mind. The cold, inhospitable atmosphere of the traditional hospital waiting room, charged with memories of past experiences, has been replaced by an attractive area with a nice atmosphere that is both distinctive and memorable. Hospital waiting rooms are normally places that people try to avoid, but this project illustrates that a more positive attitude can help reduce stress for both the children and their families. We are creating a waiting room that relaxes patients, making them more predisposed to possible medical treatments.

Customer: Catalonia’s General Hospital
hospital-general-catalunya-playmedia-08.jpg
©2017 Playmedia

c/ Nou, 28-34 3er 5ª
08241 Manresa (BARCELONA)
Tel. +34 938 728 458
info@playmedia.biz

This website uses its own and third party cookies to offer better browsing. By browsing in it the user agrees to the way we use cookies. Users can prevent cookies from being generated and erase them by using the options on their browser. Blocking cookies may mean that some of this website’s services and options do not work properly.