Projects

Santpedor Visitor Center

The Project of the Visitors’ Centre at Santpedor was conceived to create an interpretation space at this town to show its varied heritage resources, connecting it to the history of this region. Playmedia is entrusted the design of a multipurpose centre for tourist, cultural and leisure promotion.

Customer: Ajuntament de Santpedor

http://www.santpedor.cat

SANTPEDOR-PR2-09.jpg
©2017 Playmedia

c/ Nou, 28-34 3er 5ª
08241 Manresa (BARCELONA)
Tel. +34 938 728 458
info@playmedia.biz

This website uses its own and third party cookies to offer better browsing. By browsing in it the user agrees to the way we use cookies. Users can prevent cookies from being generated and erase them by using the options on their browser. Blocking cookies may mean that some of this website’s services and options do not work properly.